Gençlerbirliği’mizden defansa ve orta sahaya takviye

Sezonun ikinci yarısı için transfer çalışmalarını devam ettiren kırmızı-karalarımız, Thomas Fontaine ve Abdullah Durak ile anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği’miz, defansa ve ortaya sahaya transfer yaptı. Kırmızı-karalarımız, 31 yaşındaki Madagaskar-Fransa uyruklu stoper Thomas Fontaine ve 35 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdullah Durak’la 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllığına anlaştı.

Fransa’nın Olympique Lyon takımı altyapısında yetişen defans oyuncusu Thomas Fontaine; Tours FC, AJ Auxerre, Clermont Foot, Stade Reims, FC Lorient, AS Nancy ve son olarak Bulgar ekiplerinden Beroe takımı forması giydi.

Son olarak MKE Ankaragücü kadrosunda yer alan tecrübeli orta saha oyuncusu Abdullah Durak ise; Kastamonuspor, Kayserispor, Ç.Rizespor ve Kasımpaşa takımlarında oynadı.