Yönetimimiz basın mensuplarıyla iftarda buluştu

Başkanımız Osman Sungur, Yönetim Kurulu, Divan Kurulu, Disiplin Kurulu ve Denetleme Kurulu Üyelerimiz, basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Beştepe İlhan Cavcav Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar programında Başkanımız Osman Sungur, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Divan Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu Üyelerimiz ile Genel Menajerimiz Ali Ekber Düzgün de yer aldı.

İftar yemeğinde açılış konuşmasını Basın Medya ve Tanıtım İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Savaş Çolakoğlu yaparken katılımlarından dolayı da herkese teşekkür etti.

Daha sonra konuşma için kürsüye çıkan Başkanımız Osman Sungur, tam bir ay önce zorlu bir görevi devraldıklarını belirtti. Göreve geldikten sonra öncelikli olarak personel ve futbolcuların ödemelerini yaptıklarını, kulüpteki moral ve motivasyonu artırdıklarını vurguladı.

Bazı oyuncuların sözleşmelerinde iyileştirmeler yaptıklarını da söyleyen Başkanımız Osman Sungur, “Hak ettiklerinin altında aldığını düşündüğümüz sporcularımızın olanaklarını düzelttik. Şu an iyi gidiyoruz. Bu yaptıklarımız sportif başarılara da yansıyor.” diye konuştu.

Yeni yönetimle Süper Lig görmek istediklerini belirten Başkanımız Osman Sungur, Gençlerbirliği’mizin son 3 maçını kazandığını hatırlatarak, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Oynadığımız son maçlarda 4’te 4 yapmamız lazımdı. Şanlıurfaspor maçı biraz acemiliğimize geldi. Sporcularımız artık çok daha motive. Antrenmanlarımız neşeli geçiyor. Matematiksel olarak şansımızı kaybetmediğimiz her senaryoda bizim baktığımız tek yer Süper Lig. Zaten ‘1. Lig’de kalırız, Süper Lig’e çıkamayız’ gibi bir kaygımız olsa şu an yaptığımız yatırımların hiçbirini yapmayız. Tüm maçlarımızı kaybetsek bile zaten bu ligde kalırız. Fakat matematiksel olarak şansımız olduğu sürece hedefimiz Süper Lig’dir. Önümüzde de çok iyi bir fikstür var, üç maçta 9 puan alabileceğimizi düşünüyorum. Bunu yaptığımız zaman zaten play-off’tayız.”