ABB Başkan Adayı Turgut Altınok’tan Hayırlı Olsun Ziyareti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve beraberindeki heyet, kulübümüzü ziyaret ederek Başkanımız Osman Sungur ve Yönetim Kurulu Üyelerimize yeni görevleri için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, kulübümüzü ziyaret etti. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde gerçekleştirilen ziyarette Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Başkanımız Osman Sungur ve Yönetim Kurulu Üyelerimize yeni dönem için başarı dileklerinde bulundu.
Yoğun seçim programı arasında zaman ayırıp ziyaret ettikleri için memnuniyet duyduklarını belirten Başkanımız Osman Sungur, geçtiğimiz kasım ayında eğitim-öğretime başlayan Gençlerbirliği Spor Lisesi faaliyetlerini ve spor okullarımızda devam eden öğrencilerimizin gelişiminden bahsederek, 101. yaşını doldurmuş Gençlerbirliği’mizin tesisleşmeye ve gençlere verdiği öneme vurgu yaptı.
Ankara’nın en güzide camialarından biri olan Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, günümüze kadar misyonu hep genç sporcularla başarıya gitmek olan Gençlerbirliği’ni daha iyi yerlerde görmenin sabırsızlığını yaşadığını söyledi. Spora dair daha fazla tesisleşme ile çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak tutulup spora teşvik edilmesi gerektiğini vurgulayan Altınok, bu hususta herkese görev düştüğünü belirterek, ‘Ankara’mızın gençlerini hep beraber geleceğe taşıyacağız’ mesajını verdi.
Ziyaret bitiminde Başkanımız Osman Sungur, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’a arkasında adı ve soyadının yer aldığı 06 numaralı “Cumhuriyet” formamızdan takdim etti.