Gençlerbirliği: 4 – Çorum FK: 0

U15 Gelişim Ligi 10. hafta karşılaşmasında, sahasında Çorum FK’yı ağırlayan Gençlerbirliği U15 Takımı’mız karşılaşmadan 4-0’lık skorla galip ayrıldı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde Çorum FK ile karşılaşan U15 Takımımız, karşılaşmadan 4 – 0 galip ayrıldı. Kırmızı-karalarımızda goller Mehmet Haydaroğlu, Mahmut Can Polat, Sertuğ Erdem ve Kağan Barış Gürler’den geldi.
Karşılaşmaya U15 Takımımız şu 11’le çıktı; Mert Ulaç Güçlübacak, Çınar Demirer, Yiğit Hamza Aydar, Buğra Erdoğan, Kağan Barış Gürler, Muhammed Salih Açık, Göktuğ Sertuğ Erdem, Melih Acet, Mehmet Haydaroğlu, Muhammed Arda Karagöz, Mahmut Can Polat
Yedekler: Berk Deniz Çukurcu, Yusuf Emre Aksoy, Serkan Aras Algül, Ahmet Hakan Paçal