Gençlerbirliği U-17: 0 – MKE Ankaragücü U-17: 3

Gençlerbirliği U-17 Takımı’mız, Gelişim Ligi 17. haftasında sahasında MKE Ankaragücü U-17 Takımı’na 3-0’lık skorla mağlup oldu.

U-17 Elit A Ligi’nde mücadele eden Gençlerbirliği U-17 Takımı’mız, Gelişim Ligi’nin 17. haftasında MKE Ankaragücü U-17 Takımı’yla Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde karşılaştı. Mücadele, konuk ekibin 3-0’lık üstünlüğüyle son buldu. Bu sonuçla takımımız haftayı 28 puanla kapattı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde oynanan karşılaşmayı Futbol Şube Sorumlumuz Harun Erol, Destek Sportif A.Ş. ve Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Durşen, Genel Menajerimiz Ali Ekber Düzgün ve A Takım Teknik Direktörümüz Sinan Kaloğlu birlikte izledi.

Gençlerbirliği U-17 Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı: Berk Deniz Çukurcu, Deniz Onur Mısır, Ramazan Önder, Ferhat Yağız Usta, Yasin Arda Midiliç, Umut İslamoğlu, Baran Yıldız, Mehmet Akbal, Mehmet Kağan Alkaç, Emirzat Baycu, Tuna Öztürk.

Yedekler; Hasan Oğul, Mustafa Yusuf Şimşek, Ahmet Eymen Öztürk, Barış Uzel, Miran Ergin Soykan, Özkan Çalıkıran, Yunus Emre Ünlü, Mikail Yaşar, Mert Ali Erdağ, Halil Yiğit Paydaş.