KOMBİNE BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

2023 / 2024 sezonu 1. Lig ve ZTK (Ziraat Türkiye Kupası) iç sahada maçlarında geçerli olmak üzere kombine satışlarımız 10 Temmuz 2023 – Pazartesi günü başlayacaktır.

Kombine fiyatları
VIP: 2000 TL
KAPALI:700 TL
MARATON:550 TL
KALE ARKASI: 450 TL

Sezonluk maç bileti ücretleri
VIP: 200 TL
KAPALI:70TL
MARATON: 60 TL
KALE ARKASI: 40 TL

KOMBİNE KOŞULLARI;
-Kombine almak isteyen taraftarların Gençlerbirliği passolig kartı olmak zorundadır.
– Gençlerbirliği passolig kart sahiplerinin 2023-2024 sezonu sonuna kadar kart kullanım sürelerinin olması gerekmektedir.
-Kombine satışları, Eryaman Stadyumu passolig gişesinden ve “www.passo.com.tr” internet adresinden yapılmaktadır.
– Her TC kimlik numarasına bir kombine yüklenmektedir.

KAMPANYA
– VIP tribünü hariç diğer kategorilerde bir kombine alana bir kombine ücretsiz verilecektir.
– Kombine koşullarını sağlayan ve kulübümüze başvuruda bulunan okullara 100 adet kombine hediye edilecektir.
-Kombine alan taraftarlar arasında yapılacak çekiliş ile 25 taraftarımıza yeni sezon Gençlerbirliği’mizin lisanslı forması hediye edilecektir.

Şimdi kombineni al, takımını destekle.