Yeni Başkanımız Osman Sungur Oldu

Türkiye Karayolları Genel Müdürlüğü Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda yapılan ve 3 listenin yarıştığı Olağanüstü Genel Kurul’da 179 delegenin oyunu alan Osman Sungur yeni başkanımız oldu.

Karayolları Genel Müdürlüğü Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da, yönetim, faaliyet ve denetim raporları oy çokluğu ile ibra ve kabul edildi. 3 Listenin yarıştığı Olağanüstü Genel Kurul’da 179 delegenin oyunu alan Osman Sungur, Gençlerbirliği Spor Kulübü’müzün yeni başkanı oldu.

TEK SEVDAM GENÇLERBİRLİĞİ

Oylama öncesi kürsüye çıkan Başkanımız Osman Sungur “Tek sevdam Gençlerbirliği” dedi. Bilişim ve teknoloji alanında faaliyetler gösteren bir şirketler grubunun kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı olduğunu belirten Başkanımız Osman Sungur, salondaki delegelere yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Gençlerbirliği’mizde yöneticilik hayatının eski başkanlarımızdan Talip Çankırı döneminde başladığını dile getiren Başkanımız Osman Sungur, şunları kaydetti: “Gerek yöneticiliğim dönemimde gerekse yönetici olmadığım zamanda kulübün yanından ayrılmadım. Yönetimde olmasam da her türlü katkıyı bir şekilde vermeye çalışıyorum. Kurduğumuz yönetim kurulu hiçbir şeyin devamı değildir. Bizi kırmayan bürokrat, iş adamı arkadaşlarımızdan oluşuyor. Futbol takımımızın Süper Lig’e çıkması yolunda play-off finali oynamak için var gücümüzle çalışacağımız. Gençlerbirliği’mizi layık olduğu yere taşıma sevdamızdan vazgeçmediğimizi hepinize bildirmek isterim. Her şey Gençlerbirliği’miz için.”

HER GENÇLERBİRLİKLİ BU MAKAMDA GÖREV ALMAYI ARZU EDER

Delegelerden 179’unun oyunu alarak başkanlığa seçilen Başkanımız Osman Sungur seçimin ardından teşekkür konuşması için tekrar kürsüye geldi. Başkanımız Osman Sungur şunları söyledi: “Seçim böyle bir şey, bir oy bir oydur. Gençlerbirliği başkanlık makamı çok şerefli bir makamdır. Her Gençlerbirlikli bu makamda görev almayı arzu eder. Çocukluğumdan beri tribünden geldiğim bu takıma başkan olmayı bana layık gördüğünüz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”

Başkanımız Osman Sungur’un Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor;

Metin Özarslan, Atilla Yıldırım, Erhan Kızılmeşe, Taner Ünlü, Sinan Aydın, Mehmet Hakan Onkur, Rıfat Songür, Hıfzı Kuruşa, Ateş Şendil, Murat Karahan, Savaş Çolakoğlu, Berk Ulusal, Harun Erol, İsmail Geliç, Kenan Memiş, Ahmet Gültekin Bakkaloğlu, Canpolat Aras, Hakan Çınar, Özgür Durşen, Adem Becerikli, Coşkun Balkan, Tolga Turgut, Mehmet Selvi, Erdem Göktürk.