Gençlerbirliği: 8 Bayrampaşa Spor A.Ş.: 0

Gençlerbirliği U-19 Takımı’mız Elit B Ligi 31. haftasında sahasında Bayrampaşa Spor U-19 Takımı’nı 8-0 mağlup etti.

Gelişim Ligi Elit B Ligi 31. hafta karşılaşmasında Bayrampaşa Spor U19 Takımı’nı ağırlayan kırmızı-karalarımız karşılaşmadan 8-0’lık sonuçla galip ayrıldı. Bu sonuçla takımımız puanını 41’e yükseltti.

Karşılaşmada takımımızın golleri Arda Akgül (5), Emre Yenigül, Henkjan Taner Langbroek ve Eralp Aydın’dan geldi.

Gençlerbirliği U19 Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı: İrfan Doğan, Mehmet Atahan Gürsoy, Emre Yenigül, Arda Çağan Çelik, Taha Necati Atay, Hakan Taha Özatalay, Emre Zahid Sağlam, Yalın Alıcı, Ömer Taha Yılmaz, Arda Akgül, Eralp Aydın.

Yedekler; Muhammed Berk Erel, İsmail Yardımcı, İsmet Günday, Alper Üstün, Mustafa Eren Gençel, Henkjan Taner Langbroek, İlyas Erdem, Emin Arda Doğan,Efe Yılmaz, Abdullah Yıldızer.