Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği’nden destek ziyareti

Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği, Başkanımız Osman Sungur ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.
Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği Başkanı Sadettin Özkalender ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkanımız Osman Sungur ve Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve yeni yönetime her zaman destek vereceklerinin mesajını verdi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizdeki ziyarette Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği Başkanı Sadettin Özkalender ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Nedim Yıldırım, Cemalettin Sakallıoğlu, İrfan Savaş, Gazanfer Ernur, İlyas Okan, Hüseyin Titrek, Turgay Keskin, Harun Erol ve Coşkun Balkan yer aldı.
Bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi Başkanımız Osman Sungur ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle bir araya gelen Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği Başkanı Sadettin Özkalender ve beraberindeki heyet, takımın iyi gidişinden ve camianın birlikteliğinden memnun olduklarını dile getirdi. Yönetimimizin başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği Başkanı ve beraberindeki heyet, her zaman destek vereceklerinin de mesajını verdi.