Gençlerbirliği U-19 : 2 Bodrum FK U-19 : 2

Gençlerbirliği U-19 Takımı’mız Elit B Ligi 28.haftasında sahasında Bodrum FK U-19 Takımı ile 2-2 berabere kaldı.

Gelişim Ligi Elit B Ligi 28. hafta karşılaşmasında Bodrum FK U19 Takımı’nı ağırlayan kırmızı-karalarımız karşılaşmadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı. Bu sonuçla takımımız 35 puanla haftayı kapattı.

Karşılaşmada takımımızın golleri Arda Çağan Çelik ve Yalın Alıcı’dan geldi.

Gençlerbirliği U19 Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı: İrfan Doğan, Mert Tekin, Emre Yenigül, Arda Çağan Çelik, Taha Necati Atay, Mustafa Bilge Diyadin, Emin Arda Doğan, Arda Akgül, Ömer Taha Yılmaz, İsmail Yardımcı, Eralp Aydın.

Yedekler; Ahmet Köyönü, Hakan Taha Özatalay, Serkan Özer, İsmet Günday, Henkjan Taner Langbroek, Yalın Alıcı, Mehmet Atahan Gürsoy, Efe Yılmaz, Emre Zahid Sağlam, Mustafa Eren Gençel.