Kırmızı-karalarımız, Altınordu maçı hazırlıklarına başladı

Antalya kampının ardından, Altınordu maçı hazırlıklarına başlayan ekibimizin bugünkü antrenmanına takımımızın yeni transferleri Abdullah Durak ve Thomas Fontaine de katıldı.

Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasında deplasmanda Altınordu’yla karşılaşacak olan ekibimiz bu maçın hazırlıklarına başladı. İlhan Cavcav Tesisleri’mizde, teknik direktörümüz Mustafa Dalcı yönetiminde yapılan antrenmana, oyuncularımız ısınma koşusuyla başlarken koordinasyon çalışmasıyla antrenmanı devam ettirdi. Daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçen kırmızı-karalarımız saha içerisine kurulu parkurlarda pas ve şut organizasyonlarında bulundu. Antrenmanın son etabında yarı sahada çift kale maç yapan ekibimiz, antrenmanı tamamladı.
Yeni transferlerimizden Abdullah Durak takımla birlikte çalışmalarda yer alırken Thomas Fontaine ise antrenman sahası etrafında takımdan ayrı koşu yaptı.