Ömer Gürsoy’dan hayırlı olsun ziyareti

TFF Engelliler Futbolu Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, Başkanımız Osman Sungur’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

3 Mart’ta yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonrası başkanlık görevini devralan Başkanımız Osman Sungur’u, Türkiye Futbol Federasyonu Engelliler Futbolu Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, Saymanımız Hıfzı Kuruşa, Futbol Şube Sorumlumuz Harun Erol ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İsmail Geliç de hazır bulundu.

TFF Engelliler Futbolu Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, Başkanımız Osman Sungur’a adı ve soyadının yazılı olduğu 06 numaralı milli takım forması takdim etti.