Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği camiamızı iftarda buluşturdu

Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde camiamız bir araya geldi.
Başkanlığını Tayfun Bağlan’ın yaptığı Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği, Ankara Konağı’nda düzenlenen iftar yemeğinde Gençlerbirliği camiasını bir araya getirdi. İftar yemeğine Başkan Vekilimiz Metin Özaslan, Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Rıfat Songür, eski başkanlarımızdan Niyazi Akdaş, yeni ve eski bazı yönetim kurulu üyelerimiz, MKE Ankaragücü eski başkanlarından Metin Akyüz, AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu, Teknik Direktörümüz Sinan Kaloğlu ve çok sayıda taraftarımız katıldı.
Başkanımız Osman Sungur’un özel sebeplerden dolayı katılamadığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Vekilimiz Metin Özaslan, “Aniden oluşan bir sebepten dolayı aramızda olamayan Osman Sungur Başkanımızın sizlere selamını iletiyorum. Büyük bir fedakarlıkla çalışan yeni bir yönetim ekibimiz var. Bu zor dönemde Gençlerbirliği dayanışarak, eski ve yeni yönetimiyle, sportif kadrolarıyla, taraftarlarıyla, yan kuruluş dernek ve camiasıyla bir güç birliği halinde bu süreçten çıkacaktır, buna yürekten inanıyorum. Play-off’a kalacağız ve ardından Süper Lig’e çıkacağız. Ankara’nın büyük bir özlemi var; Ankara’nın bir süper kupası yok. Dünyada belki de süper lig kupasını başkentine getiremeyen tek şehir Ankara. 6 milyonluk Ankara’nın hasretini gidereceğiz. İftar programını düzenleyen taraftar derneğimize, katılım gösteren herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
İftar programını organize ederek camiayı bir araya getiren Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Tayfun Bağlan ise şunları söyledi; “İftar organizasyonuna bizleri kırmayıp teşrif eden eski-yeni Gençlerbirliği’mizin tüm değerlerine teşekkür ediyorum. Küslüğün, kırgınlığın olmadığını şu gecede görebilmek, bizleri çok mutlu etti. Başkanıyla, yöneticisiyle, hocasıyla, taraftarıyla kısacası camianın tüm bileşenleriyle bu özel günde bu güzel mesajı verebilmek gurur verici. Katılımlarından dolayı bir kez daha herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”