Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ateş Şendil’den “Sağlık Atağı”

Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ateş Şendil, kulüp doktorlarımız Gürhan Dönmez ve Tarık Zafer Bozkurt ile Gençlik Gelişim Sorumlumuz Seçkin Topçu, kulübümüzün sağlık sistemi yapılanmasıyla ilgili olarak bir araya geldi.
Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Ateş Şendil’in davetiyle toplanan kulüp doktorlarımız Dr. Tarık Zafer Bozkurt ve Dr. Gürhan Dönmez ile Gençlik Gelişim Sorumlumuz Seçkin Topçu, profesyonel A takım, altyapı ve kadın futbol takımlarımızın sağlık sistemi yapılanmaları ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.
“SPORCULARIMIZA DÜNYA STANDARTLARINDA SAĞLIK HİZMETİ ALABİLECEKLERİ ŞARTLARI HAZIRLAMAK İSTİYORUZ”
‘Gençlerbirliği’ni nasıl bir adım daha ileri götürebiliriz?’in hesaplarını yaptıklarını belirten Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ateş Şendil, “Gençlerbirliği’nin sağlık konusunda tüm paydaşlarıyla bir araya geldik. Durum analizi yapmak ve sporcularımıza daha faydalı olmak adına teknik açıdan eksiklerimizi tespit etmiş olduk. Sezon boyunca bu toplantılarımızı belli periyodlarla yapmayı ve sporcularımıza dünya standartlarında sağlık hizmeti alabilecekleri şartları hazırlamak istiyoruz. Bu doğrultuda teknolojik imkanlarımızı geliştirmek üzere bize büyük destek veren Sars Tıbbi Cihazlar firması sahibi Sefer Arslan’a da çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“TEKNOLOJİK İMKANLARIMIZIN İYİLEŞTİRİLMESİ SPORCULARIMIZDA OLUMLU ALGIYI ARTIRACAKTIR”
Kulüp yönetimimizin, sağlık konusundaki dokunuşlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren A Takım Doktorumuz Gürhan Dönmez, “Meslek büyüğümüz aynı zamanda sıkı bir Gençlerbirlikli olan değerli yöneticimiz Ateş Şendil’le hareket ediyor olmak bizler adına gurur verici. Kısa süre içerisinde mesleki anlamda teknolojik imkanlarımızın iyileştirilmesi sporcularımızda olumlu algıyı artıracaktır diye düşünüyorum. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“ÇABALARIN KARŞILIK BULDUĞUNU GÖRMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”
 Gençlerbirliği Futbol Akademisi Doktorumuz Tarık Zafer Bozkurt ise; “Gençlerbirliği’mizin gözbebeği altyapımızda sezon başı zeminin yenilenmesinin ardından sağlık ekibinin daha profesyonel şartlarda çalışması için yaptığımız çabaların karşılık bulduğunu görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Teknolojik şartların iyileşmesini sağlayacak olan yönetim kurulumuza da şimdiden teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.
“ESKİ PARLAK GÜNLERE DÖNEBİLMENİN YOLU ALTYAPI”
Gençlik Gelişim Sorumlumuz Seçkin Topçu da Gençlerbirliği’nin eski parlak günlere dönebilmesinin tek yolunun altyapıda kurulacak olan organizasyondan geçtiğini belirterek genç sporcularımıza psikolojik destek, beslenme ve sağlık alanlarında desteklerinin süreceğini belirtti.