GENÇLERBİRLİĞİ U19: 1 – DENİZLİSPOR U19: 2

U19 Elit Gelişim Ligi 8. haftasında sahasında Denizlispor U19 Takımı’nı ağırlayan kırmızı-karalarımız, karşılaşmadan 2-1’lik skorla yenik ayrıldı.

U19 Elit Gelişim Ligi 8. haftasında Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde, Denizlispor U19 Takımı’yla karşılaşan kırmızı-karalarımız, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 2-1’lik skorla yenik ayrıldı. İlk yarısı 1-1’lik eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada ekibimizin tek golünü Fırat Tulgayoğlu atarken, konuk ekip Denizlispor’un golleri ise Süleyman Bozdağ ve Alaaddin Önel’den geldi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde oynanan karşılaşmayı bazı yönetim kurulu üyelerimiz, A Takım teknik direktörü Sinan Kaloğlu ile A Takım teknik ekibi ve çok sayıda taraftarımız tribünden takip etti. Diğer yandan, İsrail’in saldırıları nedeniyle hayatını kaybeden Filistinli sivil vatandaşları anmak için karşılaşma öncesi 1 dakikalık saygı duruşu düzenlendi.

Kırmızı-karalarımız sahaya şu 11’le çıktı: İrfan Doğan, Mert Tekin, Serkan Özer, Arda Çağan Çelik, Taha Necati Atay, Fırat Tulgayoğlu, Mustafa Eren Gençel, Yalın Alıcı, Hacı Ozan, İsmail Yardımcı, Eralp Aydın.

Yedekler: Muhammed Berk Erel, Efe Yılmaz, Emre Zahid Sağlam, Hakan Taha Özatalay, Mehmet Atahan Gürsoy, Emin Arda Doğan, Muhammed Gökmen Öztürk, Caner Kızılyaprak, Henjkan Taner Langbroek, Ömer Taha Yılmaz.