GENÇLERBİRLİĞİ U-17: 3 – GÖZTEPE A.Ş. U-17: 1

Gençlerbirliği U-17 Takımı’mız, Gelişim Ligi 15. haftasında sahasında Göztepe A.Ş. U-17 Takımı’nı 3-1’lik skorla mağlup etti.

U-17 Elit A Ligi’nde mücadele eden Gençlerbirliği U-17 Takımı’mız, Gelişim Ligi’nin 15. haftasında Göztepe A.Ş. U-17 Takımı’yla karşılaştı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde oynanan karşılaşmadan kırmızı-karalarımız 3-1’lik skorla galip ayrılan taraf oldu. Ekibimizin gollerini; Ertuğrul Sandıkcı (Penaltı), Mehmet Akbal ve Tuna Öztürk kaydetti. Kırmızı-karalarımız aldığı galibiyetle puanını 27’e çıkarmış oldu.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde oynanan karşılaşmayı Sportif Direktörümüz Emrah Yıldız, A Takım Teknik Direktörümüz Sinan Kaloğlu ve yardımcıları da takip etti.

Gençlerbirliği U-17 Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı: Berk Deniz Çukurcu, Mustafa Yusuf Şimşek, Deniz Onur Mısır, Ferhat Yağız Usta, Yasin Arda Midiliç, Umut İslamoğlu, Baran Yıldız, Mehmet Akbal, Tuna Öztürk, Mehmet Kağan Alkaç, Ertuğrul Sandıkcı.

Yedekler: Baki Enes Başbuğ Ürküt, Özkan Çalıkıran, Halil Yiğit Paydaş, Mert Ali Erdağ, Yunus Emre Ünlü, Erdoğan Kanpolat, Mahmut Can Polat, Yusuf Hasan Temel, Seyfi Toprak Kıskanç, Mikail Yaşar.