GENÇLERBİRLİĞİ U-15: 3 – GMG KASTAMONUSPOR U-15: 1

U-15 Gelişim Ligi 12. hafta karşılaşmasında sahasında GMG Kastamonuspor U-15 Takımı’nı ağırlayan kırmızı-karalarımız mücadeleden 3-1’lik skorla galip ayrıldı.

Gençlerbirliği U15 Takımı’mız, Gelişim Ligi’nin 12. haftasında Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde GMG Kastamonuspor U-15 Takımı’nı ağırladı. Kırmızı-karalarımız mücadeleden 3-1’lik skorla galip ayrılan taraf olurken ekibimizin golleri; Mehmet Efe Sulu (2) ve Saffet Keçeli’den geldi.

Gençlerbirliği U15 Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı: Mert Yaşar, Arda Yılmaz, Arda Aydoğan, Baran Bolgi, Talip Pehlivan, Mehmet Efe Yurtseven, Mehmet Efe Sulu, Mustafa Emin Taşdemir, Furkan Ayaz Özcan, Polat Alişan, Saffet Keçeli.

Yedekler: Emir İsa Yeşilli, Suat Usluer, Ömer Güray Soysal, Hayati Coşkun, Efe Şimşek, Sezercan Sezer, Yusuf Çağrı Yalçınkaya, Hüseyin Gürpınar, Zeynel Yiğit Açıkalın, Okyanus Buğra Serbest.