Gençlerbirliği U-19: 0 Manisa FK U-19: 1

Gençlerbirliği U-19 Takımı’mız Elit B Ligi 33. haftasında sahasında Manisa FK U-19 Takımına 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmayı Başkanımız Osman Sungur, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Teknik Direktörümüz Sinan Kaloğlu ve yardımcı hocalarımız da saha kenarından takip etti.

Gelişim Ligi Elit B 33. hafta karşılaşmasında Manisa FK U19 Takımı’nı ağırlayan kırmızı-karalarımız karşılaşmadan 1-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Gençlerbirliği U19 Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı: İrfan Doğan, Mert Tekin, Serkan Özer, Arda Çağan Çelik, Taha Necati Atay, Mustafa Bilge Diyadin, Hakan Taha Özatalay, Arda Akgül, Abdullah Yıldızer, Mustafa Eren Gençel, Eralp Aydın.

Yedekler: Muhammed Berk Erel, Efe Yılmaz, İsmail Yardımcı, Henkjan Taner Langbroek, Ömer Taha Yılmaz, Yalın Alıcı, Emre Zahid Sağlam, Mehmet Atahan Gürsoy, Yasin Arda Midiliç, Ramazan Önder.