GENÇLERBİRLİĞİ U-19: 2 – TEKSÜT BANDIRMA SPOR U-19: 0

U-19 Elit Gelişim B Ligi 24. haftasında Gençlerbirliği U-19 Takımı’mız sahasında ağırladığı Teksüt Bandırma Spor U-19 Takımı’nı 2-0’lık skorla mağlup etti.

TFF U-19 Elit Gelişim B Ligi 24. haftasında Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde Teksüt Bandırma Spor U-19 Takımı’nı ağırlayan Gençlerbirliği U-19 Takımı’mız, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Kırmızı-karalarımızın golleri Hakan Taha Özatalay ve Arda Akgül’den geldi. Aldığı galibiyetle puanını 30’a çıkaran kırmızı-karalarımız, ligin 25. haftasında en yakın rakibi Denizlispor’a konuk olacak.

Gençlerbirliği U-19 Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı: İrfan Doğan, Mert Tekin, Emre Yenigül, Arda Çağan Çelik, Taha Necati Atay, Mustafa Bilge Diyadin, Hakan Taha Özatalay, Mustafa Eren Gençel, Arda Akgül, Abdullah Yıldızer, İsmail Yardımcı.

Yedekler: Ahmet Köyönü, Ömer Taha Yılmaz, Alper Üstün, Emir Arda Doğan, Ramazan Önder, Henkjan Taner Langbroek, Mehmet Atahan Gürsoy, Arda Karakoç, İsmet Günday, Yalın Alıcı.