Gençlerbirliği U-16: 4 – Ahlatcı Çorum FK U-16: 1

Gelişim Ligi 6. Grup 17. hafta karşılaşmasında U16 takımımız, sahasında ağırladığı Ahlatcı Çorum FK U16 Takımı’nı 4-1’lik skorla mağlup etti.

U16 Gelişim Ligi 17. haftasında Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde Ahlatcı Çorum FK U16 Takımı’yla karşılaşan kırmızı-karalarımız, Yiğit Hamza Aydar (2), Erk Arda Aslan ve Kaloyan Georgiev Panteleev’in golleriyle sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Maç öncesi yapılan seremonide, 18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle her iki takım oyuncuları ve hakem triosu Türk Bayrağı açtı.

Aldığı galibiyetle puanını 32’ye çıkaran U-16 takımımız, Gelişim Ligi’nin 18. haftasında ise sahasında Boluspor U-16 takımını ağırlayacak.

Gençlerbirliği U16 Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı; Muhammed Emin Çamlıca, Çınar Demirer, Yiğit Hamza Aydar, Bilal Sarı, Erdoğan Kanpolat, Hulisi Destici, Seyfi Toprak Kıskanç, Mahmut Can Polat, Kaloyan Georgiev Panteleev, Yusuf Hasan Temel, Erk Arda Aslan

Yedekler: Mert Yaşar, Ege Serin, Kerem Tazegül, Süreyya Efe Hancıoğlu, Muhammed Salih Açık, Mustafa Ölçer, Erdem Akyüz, Buğra Erdoğan, Kağan Barış Gürler, Ege Aksu