Gençlerbirliği U-14: 4 Boluspor U-14: 0

Gençlerbirliği U-14 Takımı’mız, Gelişim Ligi 10. hafta erteleme karşılaşmasında sahasında Boluspor U-14 Takımı’nı 4-0’lık skorla mağlup etti.

Gelişim Ligi 10. hafta erteleme maçında Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde Boluspor’u ağırlayan kırmızı-karalarımız mücadeleden 4-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmada takımımızın gollerini Ömer Taşdemir (2), Kerem Kocataş ve Berat Aras Aksöz kaydetti.

Gençlerbirliği U-14 Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı: Yağız Pekel, Furkan Yaşar Atamer, Ahmet Eren Altunışık, Berat Aras Aksöz, Mehmet Emir Aykan, Emre Şahin, Mehmet Tunçel, Ali Kerim Taşkın, Ömer Taşdemir, Kerem Kocataş, Dursun Arda Aksoylu.

Yedekler; Ömer Öz, Ali Mert Kolcu, Mert Varlı, Tunç Altun, Mustafa Emre Atik, Emre Çelik, Yiğit Berk Çağlayan, Yavuzhan Yaman, Emir Adışanlı.