Gençlerbirliği Kız Futbol Takımı’mız Milli Takım Seçmelerinde

Kadın Milli Takımlar tarafından organize edilen ve tesislerimizde düzenlenen seçmelere, Gençlerbirliği Kız Futbol Takımı’mızın oyuncuları da katıldı.

TFF’ye bağlı 14 bölgenin tamamında Kadın Milli Takımlar tarafından organize edilen ve Erzurum, Van, Kayseri etapları geçtiğimiz haftalarda tamamlanan U15 ve U17 Kız Milli Takımlar bölge seçmelerinin Ankara etabı, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde yapıldı.

2006-2007-2008-2009-2010 doğumlu oyuncuları kapsayan 17 ve 15 yaş altı seçmelerinin yapıldığı Ankara etabına, Gençlerbirliği Kız Futbol Takımı’mızdan 24 oyuncumuz katıldı. Alt yaş gruplarında oyuncu havuzunu genişletmeyi hedefleyen seçmelerin yapıldığı organizasyona Kadın Futbolu ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdem Göktürk de katılarak kızlarımıza manevi destek verdi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizin ev sahipliğinde yapılan seçmelere, Gençlerbirliği’miz de dahil olmak üzere 11 kulüpten 152 sporcu katıldı. Kadın Milli Takımlar tarafından organize edilen seçmelerde şu takımlar yer aldı;

ABB FOMGET Gençlik ve Spor

Ankara 1910 Spor