İş insanı Ekrem Eray Arda’dan destek ziyareti

Kulübümüzü ziyaret eden siyasetçi, iş insanı Ekrem Eray Arda, Başkanımız Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle fikir alışverişinde bulunarak 100. yılını kutlayacak olan Gençlerbirliği’mize her türlü desteğe açık olduklarını ifade etti.

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı, iş insanı Ekrem Eray Arda, Başkanımız Niyazi Akdaş’ı makamında ziyaret etti. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde gerçekleştirilen ziyarette İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Mehmet Soylu ve Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Durşen de yer aldı.

Siyasetçi iş insanı Ekrem Eray Arda’nın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını belirten Başkanımız Niyazi Akdaş, “Değerli dostum iş insanı Ekrem Eray Arda’nın Ankara’ya geldiği ilk fırsatta bizleri düşünerek ziyarete gelmesi bizlere mutluluk verdi. Nazik davranışından ötürü kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlerbirliği’nin dünü ve bugünüyle ilgili plan ve projeler konusunda da fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Ekrem Eray Arda kulübümüzün 100. yılını kutlayarak hayata geçirilecek projelere de her türlü desteği verebileceklerinin altını çizdi.

Ziyaret sonunda Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizi gezen iş insanı Ekrem Eray Arda’ya günün anısına 100. yıl özel formamızdan takdim edildi.