“ÇALIŞMAYI VE DİSİPLİNİ ASLA ELDEN BIRAKMADIM”

Gençlerbirliği’mizin altyapısında yetişen ve şimdilerde A takımın etkili gol silahlarından birisi olan İlker Karakaş, çalışmayı ve disiplini asla elden bırakmadığını belirterek Gençlerbirliği’mizde gol kralı olmayı hedeflediğini söyledi.

Gençlerbirliği’mizin altyapısında yetişerek A takımı yakalamış isimlerden birisi olan İlker Karakaş, bu sezon takımımızın etkili gol silahlarından birisi. Altınordu ve Boluspor maçlarında kendine 11’de yer bulan başarılı oyuncumuz, görev aldığı her iki maçta da gol atarak üstüne düşen görevi yerine getirdi.
Geçen sezonun kendisi adına çok verimli geçmediğini fakat bu sezon fiziksel olarak kendisini çok iyi hissettiğini ifade eden Karakaş, “Geçen sezon uzun süreli forma şansı bulamamıştım ve futbol adına çok iyi bir sezon geçirdiğimi de düşünmüyorum. Futbolda daima bir önceki sezon akıllarda kalır. O yüzden bana yapılan eleştirileri normal karşılıyorum. Geçmiş, geçmişte kaldı bu sezon kendime çok güveniyorum. Sezonun bitimiyle yaz döneminde bireysel olarak antrenmanlarıma devam ettim, çalışmayı ve disiplini asla elden bırakmadım” dedi.

“GOLLE YATAR GOLLE KALKARIM”
Gol atmaya çok alışkın bir yapıya sahip olduğunu belirten başarılı oyuncumuz, “Golle yatar golle kalkarım! Altyapıdayken sezonda 20 golün üstüne çıkıyordum. Bu ligde oynadıkça aynı başarıyı yakalayacağıma inanıyorum. Şimdiye kadar oynadığım maçlara sonradan giriyordum ve bu bende bir baskı oluşturuyordu. Bu sezon maçlara ilk 11’de başladım üstümdeki baskının da olmadığını düşünerek rahat hareket edip gollerimi atıyorum. Altyapısında yetiştiğim bu değerli kulübün çatısı altında bir gün kırmızı-kara forma ile gol kralı olmak istiyordum ve bir gün bunu yapabileceğime inanıyorum. Hayalim olan gol krallığı aslına bakılırsa çok da uzak değil” ifadesinde bulundu.

“AİLE ORTAMI OLUŞTURDUK”
Gerek bireysel gerekse takım olarak her geçen gün üstüne koyarak ilerlediklerini belirten oyuncumuz İlker Karakaş, takım içerisindeki arkadaşlığın da çok ileri seviyede olduğunun altını çizdi. Karakaş sözlerine şu şekilde devam etti: “Takım içerisinde kimse birbirinin açığını aramadığı gibi herkes birbirinin açığını kapatmak için uğraşıyor. Bu durum saha içi ve saha dışında da geçerli. Takım içerisinde oyuncu, teknik ekip ve personel arasında bir aile ortamı oluşturduk diye düşünüyorum. Bunun da meyvelerini sahada alıyoruz aslına bakılırsa! Maça başlarken saha ortasında kenetleniyoruz ve galibiyet için yemin ediyoruz. Bunlar birliktelik adına çok güzel şeyler.”

“DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK”
Bu hafta sahamızda Pendikspor’la oynayacağımız karşılaşmada rakibi, takım olarak çok iyi analiz ettiklerini vurgulayan başarılı oyuncumuz, “Rakibimiz Pendikspor’un oynadığı iki maçı da izledim ve takım olarak rakibimizi iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Bir forvet oyuncusu olarak da rakip takımın stoperlerini yakından inceledim. Dersimize iyi çalıştık, güzel bir maç daha bizleri bekliyor” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI…
Taraftarlarımıza da çağrıda bulunan golcü oyuncumuz İlker Karakaş, “Taraftarlarımızdan bizlere olan desteğini her zamankinden daha fazla vermelerini istiyorum. Çünkü onların desteğiyle bizler daha güzel galibiyetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımız, bizim itici gücümüz onlara ihtiyacımız var. Boluspor maçında bunu gördük ve galibiyeti hep birlikte kutladık. Sevineceksek de birlikte sevinelim üzüleceksek de yine birlikte üzülelim” şeklinde konuştu.