Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’dan Kulübümüze Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve beraberindeki heyet, kulübümüzü ziyaret ederek sezonun geri kalanı için başarı dileklerinde bulundu. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde gerçekleştirilen ziyarette Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkanımız Osman Sungur ve Yönetim Kurulu Üyelerimize sezonun geri kalanında başarı dileklerinde bulunarak önümüzdeki sezon Ankara’mızın en önemli değerlerinden olan Gençlerbirliği’ni Süper Lig’de görmek istediklerini dile getirdi. Gençlerbirliği’mizin altyapısı ile oyuncu yetiştirme konusunda Türkiye’nin en başarılı kulüplerinden biri olduğunu dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ‘‘Cumhuriyetle yaşıt Gençlerbirliği’mize gerekli olan desteği her zaman vereceğiz’’ dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Osman Sungur, ‘‘Desteğinizi her zaman hissediyoruz. Sizin de dediğiniz gibi Gençlerbirliği’miz, geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte tekrar özüne dönerek altyapıdan oyuncular çıkaracaktır ve bizlerin de birincil hedeflerinden birisi budur’’ ifadesinde bulundu.
Teknik Direktörümüz Sinan Kaloğlu da antrenman öncesi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a hoş geldiniz diyerek desteklerini her zaman hissettiklerini söyledi.
Ziyaret bitiminde Başkanımız Osman Sungur, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a arkasında adı ve soyadının yer aldığı 06 numaralı “Cumhuriyet” formamızdan takdim etti.