Kulübümüz genel menajerlik görevi için Ali Ekber Düzgün ile anlaştı

Gençlerbirliği’mizde genel menajerlik görevine, son olarak Fenerbahçe Futbol Akademisi’nde Genel Koordinatör Yardımcısı olarak görev alan Ali Ekber Düzgün getirildi.

Kulübümüzde genel menajerlik görevine getirilen Ali Ekber Düzgün için imza töreni düzenlendi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizdeki törende Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Sinan Aydın, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Ahmet Gültekin Bakkaloğlu, Genel Sekreterimiz Taner Ünlü, Futbol Şube Sorumlumuz Harun Erol, Basın Medya ve Tanıtım İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Savaş Çolakoğlu, Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kenan Memiş ile Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Rıfat Songür yer aldı.

‘‘GENÇLERBİRLİĞİ BİZE NE ZAMAN İHTİYAÇ DUYARSA HAZIRIZ!’’

Başkanımız Osman Sungur’la yaptığı görüşmenin ardından Gençlerbirliği’mizin çatısı altında yer alması gerektiğine kanaat getirdiğini ve hiç düşünmeden koşa koşa geldiğini belirten Genel Menajerimiz Ali Ekber Düzgün, ‘‘Hikayemin başladığı yere geri dönmüş olmak, beni çok heyecanlandırıyor. Evime, Gençlerbirliği’ne yeniden gelmem için destek veren ve sözleşmemin devam etmesine rağmen kolaylık sağlayan Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimine; ayrıca değerli büyüğüm, hocam, Fenerbahçe Futbol Akademi Koordinatörü Sedat Karabük’e ayrı bir parantez açarak teşekkürlerimi iletiyorum. Gençlerbirliği bize ne zaman ihtiyaç duyarsa ve nerede olursak olalım aynı heyecan ve motivasyonumuzla hikayemizi genişletmek için katkı sunmaya hazırız. Başkanımız Osman Sungur’un da dediği gibi kulübümüzün fabrika ayarlarına gidip, kaybettiğimiz değerlere tekrar dönülmesi için başkanımız ve yönetimimizle birlikte hep beraber büyük bir enerjiyle yola koyulacağız. Gelecek konusunda iyi işler yapmak için motivasyonum ve enerjim üst düzeyde. Farklı camialar ve kulüplerde bulunmam buraya artı değer kazandıracaktır. Herkesin kalitesi ve niteliği ile tekrar bu sevgi ve güven ortamını sağlayarak mutlu günlerimize döneceğimize, kalben inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

Geçmiş yıllarda kulübümüzde de farklı görevlerde çalışan Genel Menajerimiz Ali Ekber Düzgün, 2005 yılında Gençlerbirliği Altyapısı’nda, 2006-2007 yıllarında Gençlerbirliği Oftaş’ta psikolojik danışman olarak görev aldı. 2013-2015 yılları arasında ise Gençlerbirliği A Takım Genel Menajerliği görevini üstlendi. Türkiye Futbol Federasyonu’nda 2010 yılından sonra psikolojik performans sertifika programı yürütücülüğü yapan Genel Menajerimiz Ali Ekber Düzgün, UEFA B, A ve elit düzeylerde TFF antrenör eğitimlerinde uygulamalı ve teorik dersler verdi.