Gençlerbirliği: 1 – Kılıçaslan Yıldızspor: 2

TFF Kadın Futbol 2. Ligi C Grubu 14. haftasında Kılıçaslan Yıldızspor Kadın Futbol Takımı’yla karşılaşan Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mız mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

TFF Kadın Futbol 2. Ligi C Grubu 14. haftasında kırmızı-karalarımız, Kılıçaslan Yıldızspor Kadın Futbol Takımı’na 2-1’lık skorla mağlup oldu. Karşılaşmada takımımızın tek golü Ebrar Şeyma Takış’tan geldi.

Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı: Deniz Aydemir, Sude Ezgi Arslan, Ayşe Baştürk, İklimnur Özay, Reyhan Aydoğmuş, Şeymanur Ercan, İklim Ateş, Ayşe Abak, Sudenaz Açık, Ebrar Şeyma Takış, Ahsen Şüheda Takış.

Yedekler; Melisa Tandoğan, Sıla Savaşçı, Begüm Sena Cengiz, Defne Çamlıca, İlayda Özbağ, Nuran Topaloğlu, Gamze Uçakkuş, Merve Temel, Rananur Kılıç, Lamia Demir.