Başkan Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz sahaya indi

Gençlerbirliği’mizde, genel kurulun ardından ilk toplantısı yapacak olan Başkanımız Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, toplantı öncesi antrenmanı ziyaret ederek teknik ekibimiz, oyuncularımız, personelimizle sohbet etti ve günün anısına fotoğraf çektirdi.

Dün yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da yeniden başkanlığa seçilen Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz antrenmana çıkarma yaptı. Genel kurulun ardından bugün ilk yönetim kurulu toplantısını yapacak olan Başkanımız Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, toplantı öncesi antrenmanı ziyaret ederek teknik ekibimizden bilgi alıp, futbolcular ve personelle sohbet etti. Başkanımız Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz günün anısına çekilen fotoğrafın ardından antrenman sahasından ayrıldı.

Çift antrenmanla hazırlıklar devam etti

Kırmızı-karalarımız, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradaki hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla devam ettirdi. Kulüp antrenörlerimizden Medet Coşkun yönetiminde günün ilk antrenmanına ısınma koşusuyla başlayan oyuncularımız, ritim ve koordinasyona yönelik özel çalışma yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde yarı sahada oyun oynayan kırmızı-karalarımız, açma-germe egzersizleriyle çalışmaları sonlandırdı.

Isınma koşu ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan akşam antrenmanında daha sonra topla koordinasyona yönelik oyuna geçildi. Yarı sahada iki takım halinde çeşitli pas organizasyonlarında bulunan oyuncularımız, kanatlardan orta, şut ve gol çalışması yaptı. Günün ikinci antrenmanı açma-germe egzersizleriyle son buldu.