Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP grubu Başkan Vekili ve üyeleri kulübümüzü ziyaret etti

Başkanımız Murat Cavcav, MHP Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, üyeler Alpaslan Doğan ve Rüştü Biçer ile kulübümüzde bir araya geldi.
Görüşmede Gençlerbirliği’nin alt yapıya verdiği öneme dikkati çeken Murat Cavcav, “Gelececeğimizi ‘Gençler’imize duyduğumuz güven belirleyecek.” diye konuştu.
Murat Ilıkan ise Gençlerbirliği’nin yetiştirdiği gençlerle gurur duyduklarını söylerken “Elimizden geldiğince özellikle altyapı konusunda Gençlerbirliği’nin sorunlarını çözmek istiyoruz.” dedi.
Ziyaretin ardından Başkanımız Murat Cavcav, Ilıkan’a isminin yazılı olduğu 06 numaralı Kırmızı Kara formamızı hediye etti.