Gençlerbirliği Futbol Okulları Şimdi Daha Yakın

Gençlerbirliği Futbol Okulları yeni eğitim dönemine 18 Eylül’de başlıyor. 6-15 yaş grubunun katılabileceği okullarımız, bu yıl sizlere daha yakına geliyor.

Beştepe ve Etlik’ten sonra Batıkent, Çankaya ve Mamak’ta da sporcularımıza Gençlerbirliği altyapısı kalitesinde eğitim vereceğiz. Altyapı sistemimiz bünyesinde yer alan Futbol Okullarımız, altyapı antrenörlerimizin gözetiminde eğitimlerini gerçekleştirecek.

Bu yıl ilk kez futbol okullarımız kapılarını kız çocuklarına da açıyor. Futbol oynamak isteyen kız çocukları artık Gençlerbirliği’nde eğitim alabilecekler.

100 yıla yaklaşan tarihi süresince Türk futboluna sayısız yıldız oyuncu yetiştirmiş olan Gençlerbirliği olarak, kurumsallığımız, kültürümüz ve altyapı vizyonumuz ile yeni yıldız adaylarını aramıza bekliyoruz.

Bilgi için 0(312) 223-3158 numaralı telefona ulaşabilirsiniz