Gençlerbirliği Spor Lisesi için kayıtlar başlıyor!

Geçtiğimiz sezon gerekli çalışmaları tamamlayarak yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirilip kayıt almaya başlayacak olan Gençlerbirliği Spor Lisesi’nde ders zilinin çalmasına sayılı günler kaldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve kulübümüz arasında ortak protokol imzalanarak geçtiğimiz sezon çalışmalarına başlanan Gençlerbirliği Spor Lisesi’nde ders zilinin çalmasına sayılı günler kaldı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan ve spor lisesinin Türkiye’de bir ilk olduğunu vurgulayan Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kenan Memiş, “İyi eğitim almış iyi futbolcu yetiştirmeyi amaçladığımız spor lisemizde, çalışmalarımızı tamamlayarak artık öğrenci alımına başlıyoruz. Bu kapsamda ilk olarak Gençlerbirliği Spor Lisesi için 16-19 Ekim 2023 tarihleri arasında yetenek sınavı ön kayıt başvurularını alacağız. 20 Ekim-Cuma günü ise sınava girecek adayları açıklayacağız. 23-27 Ekim 2023 tarihlerinde spor lisemizin sınavı yapılacak olup sonuçlarını ise 30 Ekim-Pazartesi günü duyuracağız. Spor lisemize kesin kayıt işlemleri 30-31 Ekim 2023 tarihlerinde yapılabilecek. Ailelerimiz ve eğitim hayatını spor lisesinde devam ettirmeyi düşünen gençlerimiz daha detaylı bilgiye Gençlerbirliği Spor Lisesi’nin https://genclerbirligisporlisesi.meb.k12.tr/  resmi internet sayfasından ulaşabilirler” şeklinde konuştu.