Milli gururumuz Başak Yüce Hürmeydan 3. oldu

17-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Portekiz’de düzenlenen 2023 Wako Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda sporcumuz Başak Yüce Hürmeydan kürsü yaptı. Türkiye Kick Boks Milli Takımına davet edilen Gençlerbirliği Kick Boks Takımı’mızdan 2 sporcudan biri olan Başak Yüce Hürmeydan, 65 kg Light Contact Master kategorisinde 3. olarak kürsüye çıktı ve bronz madalyanın sahibi oldu. Kick Boks Milli Takımına, 70 kg Kick Light Büyükler kategorisinde davet edilen Gençlerbirliği Kick Boks Takımı’mızdaki bir diğer sporcumuz Kübra Varlık ise etkili mücadelesine rağmen şampiyonada kürsü yapamadı.

Wako Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda ülkemizi ve Gençlerbirliği’mizi temsil eden sporcularımız Başak Yüce Hürmeydan ve Kübra Varlık’a teşekkür eder bundan sonraki şampiyonalarda başarılar dileriz.