‘Kadın Futbol Programı’ altyapı seçmeleri başlıyor

Gençlerbirliği ‘Kadın Futbol Programı’nın çekirdeğini oluşturan altyapı takımları için yeni sporcu seçmeleri başlıyor.

Gençlerbirliği, altyapıdaki kanıtlanmış başarısının yolundan giderek, Türk kadın futboluna üst düzey sporcular yetiştirmek ve Ankara’daki kız çocuklarına güvenli bir futbol ortamı sunmak odağı ile çalışıyor. Bu amaç ile oluşturulan Gençlerbirliği Kadın Futbol Programı, futbola yatkın kız çocuklarını yeni sezonda kırmızı-kara formaya davet ediyor.
Gençlerbirliği Kadın Futbol Programı’nın parçası olmak, altyapı takımlarına katılmak isteyen genç kızları, iki etap halinde yapılacak seçmelerimizin ilkine bekliyoruz.

Tarih: 14 Ağustos 2022 – Pazar
Doğum Yılı: 2007-08-09-10-11-12-13
Yer: Gençlerbirliği Etlik Hasan Polat Tesisleri
Gerekli Belgeler: Nüfus cüzdanı fotokopisi, sağlık raporu, sporcunun kendi antrenman malzemeleri