GENÇLERBİRLİĞİ U19: 3 – ÜMRANİYESPOR U19: 0

Gençlerbirliği U19 Takımı’mız, U19 Elit Gelişim B Ligi 10. haftasında, Ümraniyespor U19 Takımı’yla oynadığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Gençlerbirliği U19 Takımı’mız, Ümraniyespor U19 Takımı’nı 3-0’lık skorla mağlup etti. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde oynanan U19 Elit Gelişim B Ligi 10. hafta karşılaşmasında kırmızı-karalarımızın golleri Mert Tekin, Emre Zahid Sağlam ve İsmail Yardımcı’dan geldi. 10. haftanın sonunda aldığı galibiyetle puanını 15’e çıkaran U19’lu gençlerimiz, ligin 11. haftasında 19 puanla lider pozisyonundaki Bodrum FK ile deplasmanda karşılaşacak.

Gençlerbirliği U19 Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı: İrfan Doğan, Mehmet Atahan Gürsoy, Emre Yenigül, Arda Çağan Çelik, Taha Necati Atay, Mustafa Eren Gençel, Mert Tekin, Emin Arda Doğan, Arda Akgül, Efe Yılmaz, İsmail Yardımcı

Yedekler: Muhammed Berk Erel, Hakan Taha Özatalay, Caner Kızılyaprak, Yalın Alıcı, Henkjan Taner Langbroek, Emre Zahid Sağlam, Mustafa Kemal Avcı, Serkan Özer, Mustafa Bilge Diyadin, Ömer Taha Yılmaz.