SGDD-ASAM ile iş birliği konusunda ön görüşme yapıldı

Kulübümüzü ziyaret eden Türkiye’nin en yaygın sivil toplum kuruluşlarından SGDD-ASAM ile topluma fayda üretebilecek projelerin geliştirilmesi ve ortak hareket edilmesi konusunda ön görüşme yapıldı.
Türkiye’nin en yaygın sivil toplum kuruluşlarından olan Sosyal Gelişim ve Dayanışma Derneği (Association for Social Development and Aid Mobilization) (SGDD-ASAM) yetkilileri, kulübümüzü ziyaret etti. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde gerçekleştirilen ziyarette Genel Sekreterimiz Taner Ünlü, Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Çınar ve Kadın Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdem Göktürk yer aldı. Gençlerbirliği ve SGDD-ASAM arasında proje olanaklarının değerlendirildiği toplantıda, topluma fayda üretecek projeler geliştirilmesi üzerinde çalışmaların sürdürülmesine karar verildi.