GENÇLERBİRLİĞİ U19: 1 – VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK U19: 0

Gençlerbirliği U19 Takımı’mız, Elit B Ligi 15. haftasında sahasında Vavacars Fatih Karagümrük U19 Takımı’nı 1-0 mağlup etti.

Gelişim Ligi Elit B 15. hafta karşılaşmasında Vavacars Fatih Karagümrük U19 Takımı’nı ağırlayan kırmızı-karalarımız karşılaşmadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde oynanan karşılaşmada takımımızın golü Ulusoy Mert Kabasakal’dan geldi. 15. haftanın sonunda kırmızı-karalarımız; 6 galibiyet 3 beraberlik 6 mağlubiyet ile puanını 21’e taşıdı.

Gençlerbirliği U19 Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı: İrfan Doğan, Mehmet Atahan Gürsoy, Emre Yenigül, Umut İslamoğlu, Taha Necati Atay, Mustafa Bilge Diyadin, Mert Tekin, Ulusoy Mert Kabasakal, Arda Akgül, Abdullah Yıldızer, İsmail Yardımcı

Yedekler: Ahmet Köyönü, Serkan Özer, İsmet Günday, Mustafa Kemal Avcı, Hakan Taha Özatalay, Alper Üstün, Mustafa Eren Gençel, Henkjan Taner Langbroek, Emre Zahid Sağlam, Efe Yılmaz.