GENÇLERBİRLİĞİ U17: 4 – CORENDON ALANYASPOR: 1

Gelişim Ligi U17 Elit A Ligi 7. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor U17 Takımı’nı ağırlayan grup lideri kırmızı-karalarımız, rakibini 4-1’lik skorla mağlup ederek 7. haftanın sonunda da liderliğini korudu.

Gelişim Ligi U17 Elit A Ligi 7. hafta karşılaşmasında, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde, Corendon Alanyaspor’u misafir eden Gençlerbirliği U17 Takımı’mız, rakibini 4-1’lik skorla mağlup etti. Grup lideri olan U17’li gençlerimiz, bu galibiyetle puanını 19’a taşıyarak liderliği elinden bırakmazken, 15 puanlı en yakın rakibi Beşiktaş’a da 4 puan fark atmış oldu. Karşılaşmada kırmızı-karalarımızın gollerini; Mehmet Akbal, Ertuğrul Sandıkcı, Yiğit Evin, Yasin Arda Midiliç atarken misafir ekip Corendon Alanyaspor’un tek golünü ise penaltıdan Semih Doğanay kaydetti.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde oynanan karşılaşmayı bazı divan kurulu üyelerimiz, Başkanımız Niyazi Akdaş, yönetim kurulu üyelerimiz, A Takım teknik ekibimiz de izledi.

Karşılaşmaya Gençlerbirliği U17 Takımı’mız şu 11’le çıktı: Baki Enes Başbuğ Ürküt, Mustafa Yusuf Şimşek, Can Bartu Çığır, Ferhat Yağız Usta, Ramazan Önder, Yasin Arda Midiliç, Yiğit Evin, Fatih Ok, Ertuğrul Sandıkcı, Mehmet Akbal, Emirzat Baycu.

Yedekler: Hasan Oğul, Barış Uzel, Ahmet Eymen Öztürk, Özkan Çalıkıran, Tuna Öztürk, Baran Yıldız, Yunus Emre Ünlü, Miran Ergin Soykan, Deniz Onur Mısır, Mert Mehmet Çakmak.