GENÇLERBİRLİĞİ U16: 0 – TÜMOSAN KONYASPOR U16: 1

Gençlerbirliği U16 Takımı’mız sahasında ağırladığı Tümosan Konyaspor U16 Takımı’na 1-0’lık skorla mağlup oldu.

U16 Gelişim Ligi 7. haftasında Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde Tümosan Konyaspor U16 Takımı’yla karşılaşan U16’lı gençlerimiz, sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Ligde 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puana sahip iki takımdan biri olan U16’lı gençlerimiz, bu yenilgi sonrası liderlik koltuğunu en yakın rakibi Tümosan Konyaspor’a kaptırmış oldu.

Gençlerbirliği U16 Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı; Berk Deniz Çukurcu, Kerem Tazegül, Yiğit Hamza Aydar, Buğra Erdoğan, Erdoğan Kanpolat, Muhammed Salih Açık, Mahmut Ceyhun Alyurt, Hulisi Destici, Mustafa Ölçer, Yusuf Hasan Temel, Yusuf Can Kahveci.

Yedekler: Mert Yaşar, Mahmut Can Polat, Kağan Barış Gürler, Ege Serin, Mücahid Emre Özata, Süreyya Efe Hancıoğlu, Çınar Demirer, Serkan Aras Algün, Bilal Sarı, Mehmet Haydaroğlu