Ankara Keçiörengücü : 1 – Gençlerbirliği : 0

Ankara Keçiörengücü : 1 – Gençlerbirliği : 0

Yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Aktepe Stadı’nda Ankara Keçiörengücü’yle karşılaşan ekibimiz, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Ekibimiz, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında başkentimizin 1. Lig’deki bir diğer temsilcisi Ankara Keçiörengücü’yle karşılaştı. Aktepe Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 golsüz eşitlikle tamamlanırken, 65. dakikada Rashad Muhammed’in attığı golle Ankara Keçiörengücü sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.
Ekibimiz sahada şu 11’le mücadele etti: Atalay Gökçe, Metehan Mert, Abdullah Şahindere (Ahmet Enes), Mert Kula (M.Emin), Gökhan Gül, Dmytro (Tunahan), Arda Tuzcu (Adar), Musa Şahindere (Hüseyin), Zafer Göktuğ Erdem (Mert Kabasakal), Sami Gökhan Altıparmak (Ali Mervan), Kağan Özkan (Baran).
Ev sahibi ekip Ankara Keçiörengücü ise; Metin Uçar (Boran), Muharrem Cinan (Görkem), Aykut Demir (Haşim), Erkam Reşmen (Batuhan), Erhan Kartal (Ogün), Uerdi Mara (Borel), Olawoyin (Ali), Jurgen Bardhi (İrfan), Mikail Okyar (Melih), Camara (Hamza), Bekim Balaj (Rashad) 11’iyle sahada yer aldı.