U17 Kız Futbol Takımı’mız adını çeyrek finale yazdırdı

U17 Türkiye Şampiyonası Play-off Turu’nda mücadele eden Gençlerbirliği U17 Kız Futbol Takımı’mız, rakibi Rusumat-4 Gençlik takımını penaltılarla eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı.

U17 Türkiye Şampiyonası Play-off Son 16 Turu’nda Ordu’nun Rusumat-4 Gençlik U17 Kız Futbol Takımı’yla karşılaşan Gençlerbirliği U17 Kız Futbol Takımı’mız rakibini penaltılarda eleyerek çeyrek final vizesi aldı. Amasya 12 Haziran Stadyumu’nda oynanan, normal süresi 1-1 tamamlanan ve penaltılara kalan karşılaşmada U17’li kızlarımız, rakibini 7-6’lık skorla yendi. Normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmada ekibimizin tek golü ise İklim Ateş’ten geldi.
Gençlerbirliği U17 Kız Futbol Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı: Deniz Aydemir, Sude Ezgi Aslan, Sude Naz Açık, Gizem Feyza Kılçık, İlkim Nur Özay, Kardelen Tekinışık, Şeymanur Ercan, İklim Ateş, Reyhan Aydoğmuş, Beyzanur Bulut, Lamia Hira Demir
Yedekler: Eylül Şahan, İlayda Özbağ, Azra Özcan, Melisa Tandoğan, Begüm Sena Cengiz, Zehra Deniz Şahin, Azra Akın, Ece Güçlütürk, İrem Demirbaş, Neriman Özaslan