Şampiyonlardan Başkanımıza Hayırlı Olsun Ziyareti

Amatör branşlarımızdan Kick Boks ve Yüzme takımlarımız başkanımız Niyazi Akdaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İlk olarak Kick Boks takımımızın antrenörü Başak Hürmeydan ve sporcularını kabul eden başkanımız, takımımızın başarılarıyla gurur duyduğunu bundan sonraki süreçte de sürekli yanlarında olacaklarını dile getirdi.
Hatıra olarak Başkanımız Niyazi Akdaş’a kick boks eldiveni hediye edilirken, Akdaş daha sonra tüm sporcularla birlikte madalya ve kupalarıyla fotoğraf çektirdi.
Yüzme takımımız ise Kıdemli Yüzme Antrenörümüz Onur Sağlam ve Tolga Hato eşliğinde başkanımıza hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Akdaş, madalyalı küçük sporcularımızın kendileri için büyük bir gurur olduğunu söylerken, ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi. Gerek malzeme gerekse maçlarda yanlarında olacaklarını dile getiren Akdaş,tüm sporcularımızla tek tek tanıştı ve başarılar diledi.
Onur Sağlam, branşımızın başarılarını anlatırken Başkanımız Akdaş, “Böylesine başarılı sporculara sahip olduğumuz için inanın çok duygulandım, çok gurur duydum.” dedi.