Kırmızı-karalarımız, Altay maçına hazır

Gençlerbirliği’miz, yarın (Pazartesi) sahasında Altay’la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında yarın (Pazartesi) 20.00’de Eryaman Stadyumu’nda Altay’ı ağırlayacak olan Gençlerbirliği’miz, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktörümüz Sinan Kaloğlu yönetiminde, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde yapılan antrenmana, oyuncularımız ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Sprint çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçildi. Haftanın son antrenmanı, taktik çalışması ve duran top organizasyonlarıyla son buldu.

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Altay’ı ağırlayacak olan ekibimizde kart cezalısı olan Francis Nzaba ve tedavisine devam edilen Abdullah Durak’ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.