Kırmızı-karalarımız, Kocaelispor maçı hazırlıklarına başladı

Altay galibiyetinin ardından çalışmalara ara vermeyen ekibimiz yeni haftanın hazırlıklarına başladı.

Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Kocaelispor’la karşılaşacak olan kırmızı-karalarımız bu maçın hazırlıklarına başladı. Altay maçı galibiyetiyle hanesine 3 puan yazdıran ekibimiz, çalışmalara ara vermedi. Teknik direktörümüz Sinan Kaloğlu yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde topbaşı yapan kırmızı-karalarımız, gruplar halinde çalıştı. Altay maçında forma giyen oyuncularımız yenileme koşusunun ardından atletik performans antrenörlerimiz nezaretinde yaptıkları rejenerasyon antrenmanıyla çalışmaları tamamladı. Maçta kısa süreli oynayan ve forma şansı bulamayan oyuncularımız ise antrenmana ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra saha içerisine kurulu parkurlarda isabetli pas organizasyonunda bulunan kırmızı-karalarımız, MAS koşusuna (Maksimum aerobik hız) geçti. Haftanın ilk antrenmanı dar alanda oynanan çift kale maçla son buldu.

TECRÜBELİ AYAKLAR BECERİLERİNİ GÖSTERDİ

Kocaelispor maçı hazırlıklarına başlayan ekibimizin bugünkü antrenmanında, yardımcı antrenörlerimizden Sefer Yılmaz ve Engin Özdemir takımın oynadığı çift kale maçta yer alarak becerilerini sergiledi. Futbolculuk kariyerinde Sivasspor, Diyarbakırspor, Kocaelispor, Sakaryaspor, Petrolofisi ve Eskişehirspor formaları giyen yardımcı antrenörümüz Sefer Yılmaz ile futbolculuk kariyerinde Almanya’nın Mainz takımından Gençlerbirliği’ne transfer olduktan sonra Türkiye’de; İstanbulspor, Adanaspor, Diyarbakırspor ve Antalyaspor gibi takımlarda da forma giyen yardımcı antrenörümüz Engin Özdemir, dar alanda oynanan çift kale maçta yer aldı. Yılmaz ve Özdemir, gösterdikleri performans ve attıkları birbirinden şık gollerle teknik ekibimiz, oyuncularımız, personelimiz ve izleyenler tarafından tam not aldı.