GENÇLERBİRLİĞİ U19: 1 – ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş: 2

U19 Elit B Ligi 3. hafta karşılaşmasında evinde Çaykur Rizespor A.Ş’yi ağırlayan ekibimiz, maçtan 2-1’lik skorla yenik ayrıldı.

U19 Takımı’mız, Elit B Lig’inin 3. haftasında sahasında Çaykur Rizespor A.Ş’yi ağırladı. İlhan Cavcav Tesisleri’mizde oynanan maçın ilk yarısında oyuncumuz Volkan Koç’un attığı golle 1-0 öne geçen kırmızı-karalarımız, ilk yarıyı bu skorla önde bitirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısı penaltı kazanan rakip takım, penaltıyı gole çevirince skor 1-1 oldu. Maçın ilerleyen dakikalarında konuk ekip oyuncusunun attığı ikinci golle karşılaşma 2-1’lik skorla son buldu.

Kırmızı-karalarımız sahaya şu 11’le çıktı: Ahmet Köyönü, Emre Yenigül, Doğukan Taşçı, Volkan Çelikkol, Volkan Koç, Berkay Göçmen, Arda Çağan Çelik, Muhammet Gökmen Öztürk, Arda Akgül, Baran Başyiğit, Abdullah Yıldızer.

Yedekler: Efe Berk Avcı, Eralp Aydın, Eren Taştan, İsmail Yardımcı, Serkan Özer, Ramazan Mert Yıldırım, Ulaş Şükrü Yıldırım, Emirhan Aras, Kemalcan Levat, Deniz Yunus Yılmaz