Gençlerbirliği Logolu PassoLig ve Kombine Al

by saiddagli

Passolig Kart Passo Mobil Uygulaması Üzerinden Nasıl Alınır?

1.  Passo Mobil uygulamasını indirdikten sonra Kartlarım menüsünden ‘Passolig Kart için Başvur’ butonunu seçip, başvuru formuna bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girin.

2. Cep telefonunuza gönderilen SMS şifresini ilgili alana girerek, ilk aşamayı tamamlayın.

3. Kart tipinizi seçin.

4. Fotoğrafınızı yükleyin ve ödeme aşamasına geçin.

5. Ödemenizi kredi kartınızla tamamladıktan sonra,

6. Passolig Kartınız kurye aracılığıyla belirttiğiniz adrese gönderilecektir. Pasaport ile başvuran yabancı uyruklular, kartlarını stadyum gişelerinden teslim alabileceklerdir.

Passolig Kart passolig.com.tr İnternet Sitesi Üzerinden Nasıl Alınır?

1. Buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz başvuru formuna bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girin.

3. Kart tipinizi seçin.

4. Fotoğrafınızı yükleyin ve ödeme aşamasına geçin.

5. Ödemenizi kredi kartınızla, nakit, mobil ödeme veya promosyon kodunuzla gerçekleştirin.

Gençlerbirliği Sezonluk Kombinesi Nasıl Alınır?

Kombine almak için Passolig Kartınızın başvurusunu tamamlayıp, ödemesini gerçekleştirmeniz yeterlidir. Passolig Kartınız tarafınıza teslim olmadan da Passo Mobil üzerinden kartınıza para yükleyebilir kombine alımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kombineler, www.passo.com.tr sitesinden, Passo Mobil uygulamasından ve Gençlerbirliği Eryaman Stadyumu gişelerinden satılacaktır.

Passolig Kartınız varsa veya başvurunuzu tamamladıktan sonra, www.passo.com.tr sitesinden veya Passo Mobil uygulamasından “üye ol”a tıklayarak bir defaya mahsus üyeliğinizi oluşturunuz. Bunun için kart başvurusunda kullandığınız TC kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı kullanınız.

Üyeliğinizi oluşturmanızın ardından artık Gençlerbirliği Sezonluk Kombinesini Passo Mobil uygulaması veya www.passo.com.tr’deki yönlendirmeleri takip ederek kolaylıkla alabilirsiniz.

Passolig Kartınız varsa www.passo.com.tr sitesinden Gençlerbirliği Sezonluk Kombine Bileti satın almak için hemen tıklayınız.