HAYDİ GENÇLER! Gençlerbirliği’ne Nefes Ver!

10 Haziran’da gerçekleştirdiğimiz tarihi kongrenin ardından yeni bir döneme adım atan kulübümüz, taraftarıyla birlikte yürümeye devam ediyor.

Gençlerbirliği’nin içinde bulunduğu ekonomik zorlukları tüm Gençlerbirlikliler el ele vererek aşmak için ilk adımları atmaya başladı.

Kulübümüzün bu zorlu günlerinde taraftarımız da tüm konularda sorumluluk alarak Gençlerbirliği’ne nefes olmaya devam ediyor.

Kuruluşundan bugüne camiası ve taraftarıyla Türk futbol tarihinde öznel bir yere sahip olan kulübümüze en büyük destek yine taraftarından gelecek.

Kulübümüzün “Haydi Gençler! Gençlerbirliği’ne Nefes Ver!” sloganıyla başlattığı kampanya henüz başlamadan taraftarımızdan çok büyük destek gördü. Kurmuş olduğumuz kampanyaya bağlı web sitesi ile taraftarımıza bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.

Kırmızı Paket ve Siyah Paket olmak üzere iki farklı paketle başlatılan kampanyaya taraftarlarımız haydigencler.org adresinden ulaşabilecekler.

Kampanya duyurusunda başkanımız Niyazi Akdaş taraftarımıza şu sözlerle seslendi:

Ankara gençlerinin isyan ruhuyla bir asırdır mücadele eden ve Cumhuriyet’le yaşıt olan kulübümüz Gençlerbirliği‘ni layık olduğu yüksek mertebeye hep beraber bir heyecan, umut ve dayanışma ruhuyla çıkaracağız.

Gençlerbirliğimize, Ankara’nın bu köklü kulübüne ve bizzat Ankara’ya gönül vermiş ruhu genç herkese sesleniyorum:

HAYDİ GENÇLER! HAYDİ ANKARA!

Paket içerikleri şu şekilde olacak:

Siyah Paket:

• Kampanya’ya Özel Nefes Forması
  • Haydi Gençler Tarihi Arma Rozeti
  • Tanıl Bora İmzalı Ankara Rüzgarı: Gençlerbirliği Tarihi

SATIŞ FİYATI: 1000 TL

Kırmızı Paket:

• Siyah Paketteki Her Şey
  • Teşekkür Plaketi
  • Gençlerbirliği’ne Nefes Verenler Köşesinde Özel İsim Tabelası

SATIŞ FİYATI: 5000 TL

Kampanyaya haydigencler.org üzerinden ulaşabilirsiniz.