Gençlerbirliği: 5 – Medipol Başakşehir FK: 1

U17 Gelişim Lig’i 19. haftasında, sahasında Medipol Başakşehir FK’yı ağırlayan kırmızı-karalarımız, mücadeleyi 5-1’lik skorla farklı kazandı. Karşılaşmayı Başkanımız Niyazi Akdaş da saha kenarından takip etti.

U17 Gelişim Lig’i 19. hafta karşılaşmasında, sahasında Medipol Başakşehir FK’yı ağırlayan U17’lilerimiz, mücadeleden 5-1’lik gibi farklı bir skorla galip ayrılan taraf oldu. Gençlerbirliği U17 Takımı’mızın golleri; Furkan Enes Uyar, Fırat Tulgayoğlu (2), Mustafa Bilge Diyadin ve Emin Arda Doğan’dan geldi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri sentetik sahada oynanan karşılaşmayı Başkanımız Niyazi Akdaş da izledi.
U17 takımımız sahaya şu 11’le çıktı; Arif Mert Durkut, Mehmet Atahan Gürsoy, Ramazan Önder, Taha Necati Atay, Umut İslamoğlu, Emin Arda Doğan, Yusuf Talha Güler, Mustafa Bilge Diyadin, Fırat Tulgayoğlu, Hakan Taha Özatalay, Furkan Enes Uyar
Yedekler: Efe Berk Avcı, Yalın Alıcı, Arda Karakoç, Alper Üstün, Umut Demir, Mustafa Arda Türkay, Ahmet Kandemir, Kaan Çetin, Enes Uzun, Yusuf Gülsoy