Gençlerbirliği: 1 – Yakacık Genç Erlerbirliği Spor: 1

Kadınlar 3. Ligi 7. hafta karşılaşmasında, sahasında Yakacık Genç Erlerbirliği Spor’la karşılaşan kırmızı-karalarımız mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Kadınlar 3. Ligi 7. hafta karşılaşmasında Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde, Yakacık Genç Erlerbirliği Spor’u ağırlayan kırmızı-karalarımız, mücadeleden 1-1’lik skorla berabere ayrıldı. Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mızın tek golü oyuncumuz İklim Ateş’ten geldi.
Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’mız sahaya şu 11’le çıktı; Hilal Sude Toraman, Ebrar Şeyma Takış, Gizem Feyza Kılçık, Mücella Aslan, Ayşe Baştürk, İlkim Nur Özay, Şeymanur Ercan, İklim Ateş, Kardelen Tekinışık, Sude Naz Açık, Zeynep Simge İbiş
Yedekler: Rana Nur Kılıç, Ahsen Şuheda Takış, Eylül Şahan, Reyhan Aydoğmuş, Sıla Savaşcı, İlayda Özbağ, Abide Gülnur Pancar, Nuran Topaloğlu, Lamia Hira Demir, Begüm Sena Demir