Erzurumspor FK maçı hazırlıklarına devam

Lig’in 17. haftasında Erzurumspor FK’ya ev sahipliği yapacak olan ekibimiz maç hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Erzurumspor FK ile karşılaşacak olan kırmızı-karalarımız bu maçın hazırlıklarına Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’mizde devam etti. Oyuncularımız, Teknik Direktörümüz Mustafa Dalcı yönetiminde çıktıkları antrenmana, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Saha kenarına kurulu istasyonlarda dönüşümlü olarak pas organizasyonlarında bulunan kırmızı-karalarımız, antrenmanın devamında minyatür kalelerden kurulu dar alanda 6’ya 6 oyun oynadı. Antrenmanın sonraki etabında gruplar halinde dönüşümlü olarak çift kale maç yapan ekibimiz, MAS (Maksimum aerobik hız) koşusuyla antrenmanı tamamladı.

Tedavi süreci tamamlanan Mert Kula takımla birlikte çalışmalara katılırken; tedavileri devam eden Muhammed Bayır ve Barış Alıcı ise takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.