Ayovi ve Rodrigues antrenmana çıktı

Kırmızı-karalarımızın renklerine bağladığı Jaime Ayovi ve Tiago Rodrigues, Antalya kampında takımla çalışmalara başladı.

Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdüren ekibimizin bugünkü antrenmanına takımımızın yeni transferleri Ekvadorlu forvet Jaime Ayovi ve Portekizli orta saha oyuncusu Tiago Rodrigues de katıldı. Kırmızı-karalarımızın Antalya Lara’da devam eden kampına dahil olan iki tecrübeli oyuncu, sabah bireysel antrenman yaparken akşam ise takımla birlikte çalıştı.

Gençlerbirliği’miz, teknik direktörümüz Mustafa Dalcı yönetiminde çıktığı antrenmana ısınma koşusuyla başladı. Core (vücut ağırlığıyla yapılan) antrenmanı ve mobilizasyon çalışmasıyla devam eden hazırlıklar 5’e 2 top kapma oyunuyla son buldu.